Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Jóga

A legjobb női fitness leggingsek edzéshez, jógához, futáshoz vagy akár táncórákra

2022. 03. 24. 15:13:15

Mindenki, akinek a sport hobbija és életmódja lett, egyetért azzal, hogy a női fitness sportruházatot a mintánál, a színnél vagy akár az árnál fontosabb kritériumok alapján kell kiválasztani. Hiszen egy jól illeszkedő sport leggingsben és egy jó tartást biztosító sportfelsőben magabiztosabban és elszántabban edzhetünk. 

Az alábbiakban összegyűjtöttük neked a legjobb sport leggingseket, és tippeket adunk ahhoz, hogy hogyan válaszd ki a tökéletes női fitness edző nadrágot edzéshez, jógához, futáshoz vagy akár táncórákra. 

Milyen dolgokat vigyek edzőterembe?

2022. 02. 09. 00:00:00

10 tipp ahhoz, hogy mi az ami feltétlen szükséges a sporttáskádba

Elindulni a fitness edzésre és mindent bepakolni, hogy ne maradjon otthon semmi nélkülözhetetlen, az néha nem is olyan egyszerű. Különösen ha már késésben is vagy, és alig néhány perced van mindent összekészíteni. Segítünk neked 10 tippel, hogy a legszükségesebb dolgok biztosan a fitness válltáskádban legyenek, edzéshez, jógához, futáshoz vagy akár táncórákra.

Kék kollekciónk tökéletesen illeszkedik a jóga világába!

2020. 08. 26. 14:48:05

jóga szett

A színek különböző jelentéssel bírnak, amik emellett többféle érzelmet is kiváltanak az emberekből. A piros, vöröses árnyalatokat főleg a szenvedéllyel és a szerelemmel szokták párosítani, a narancssárgát az energiával, lelkesedéssel, a kék pedig a harmóniát és a bölcsességet szimbolizálja. A kék szín kifejezetten pozitív hatással van a lélekre, nagyon megnyugtatja az embert, emiatt például a meditációs termek falait is előszeretettel festik le az árnyalataival. Mivel számunkra is ismeretes a kék szín nyugtató hatása, fontosnak tartottuk, hogy legújabb jóga szett kollekciónk e köré épüljön. Ismerkedj meg Te is csodás, új kék kollekciónkkal!

Relaxáló szempárnával hatékonyabbá teheted a meditációdat!

2020. 08. 26. 14:42:59

relaxáló szempárnaA rohanó, stresszes világban a relaxáció vagy a meditáció igazi felüdülést adhat a testnek és a léleknek egyaránt. A meditációról kutatások kimutatták, hogy például enyhítheti a fájdalmat, a relaxáció pedig segít, hogy ne legyen maximálisan leterhelve az idegrendszer. Ahhoz, hogy az ember megtapasztalhassa az előnyöket, és valóban hasznuk legyen a tevékenységeknek, rengeteg gyakorlásra és olyan eszközökre is szükség van, amik hatékonyabbá teszik az ellazulás folyamatát. Ha Te is szeretnél a gyógyulás útjára lépni, és a legjobbat hoznád ki a meditációból vagy relaxációból, vásárolj szempárnát kínálatunkból!

Jóga ruha kollekció: ismerd meg és viseld Te is a Voilát!

2020. 05. 29. 13:36:35

A jóga az új hobbid? Vagy már régóta jógázol, ezért szabadidőben, amikor csak teheted hódolsz a szenvedélyednek? Esetleg az abszolút újoncok táborát erősíted, és szeretnéd megtapasztalni a jóga előnyeit?

Milyen hatása lehet egy jól megválasztott női jóga ruha szettnek?

2019. 06. 11. 22:07:25

Ismeritek azt az érzést, mikor egy szín, egy szabás, kiváltja belőlünk az: "Ez Az! Wow!" hatást? Ha megvan a tökéletes jóga ruhaszetted, alig várod majd, hogy a matracodra lépj! Le sem akarod majd venni! Nincs is kényelmesebb egy jó kis jóganadrágnál.

Ez a ruha kiválasztásánál a legfontosabb tényező! A kényelem! Ma már szerencsére a gyártók is figyelnek erre: puha, jól szellőző anyagok, remek szabásvonalak.

Jógához ideális a magasabb derék, hiszen ez előrehajlások alatt sem csúszik le. Másik fontos szempont - és sok jóganadrág itt bukik meg - az áttetsző, túl vékony anyag. Ooo, hányféle fehérneműt láttam már lefele néző kutya közben...

Az oldal tetejére