Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Infók
Ön itt jár: > Kezdőlap >

RÓLUNK

RÓLUNK

Őszinte törekvésünk, hogy aki tőlünk vásárol fitness ruhát, minden szempontból maximálisan elégedett legyen.

Célunk, hogy minél szélesebb igényeknek tudjunk megfelelni tartva a hibátlan minőséget. Ruháink tervezésekor a design mellett fő szempont a funkcionalitás, a kényelem, hogy összességében a nagyon kellemes viselet mellé egy igazán tekintetet vonzó megjelenés párosuljon. Kollekcióink minden darabját aprólékos tervezés után lemodellezzük, próbagyártás után teszteljük, és ha szükséges tovább tökéletesítjük, hogy a végeredmény hibátlan legyen.

 

   Alapanyagaink speciális fitness ruha alapanyagok. Ezek a textilek mikrocellás szerkezetűek, és anyagösszetételük is egyedülálló. Ezek a tényezők határozzák meg alapvető tulajdonságaikat, amelyeknek köszönhetően válnak igazán alkalmassá az edzéshez. Tulajdonságaik alapján légáteresztőek, nedvességelvezetőek, hőszabályzóak és ennek következtében gyorsan száradnak. Magas elasztán tartalmuk miatt rendkívül rugalmasak, ezzel biztosítva a kényelmet, követve a test vonalát használat közben is. Speciális tulajdonságaik mellett ezek az alapanyagok tartós használat, nagyon sokszori mosás után is szín- és formatartóak, nem bolyhosodnak ki, vagy nyúlnak meg.

 

   A különböző fitness irányzatok és edzés típusok különböző sajátos igényeket állítanak a ruhákkal szemben is. Ezért a klasszikus fitnesz darabok mellett speciális kollekciókat is létrehoztunk. Így születtek meg ezek a modellek a tánc, a futás, vagy akár a jóga szerelmeseinek. Természetesen a határok nem élesek, mivel alapvetően minden darab fitness alapanyagból készül, igazából inkább az egyéni stílus a meghatározó a ruhák kiválasztásánál. A női edzőruhákon felül gondoltunk a gyermekekre és férfiakra is.

 

   Jelenleg több száz különböző modellből, 11 alapszínből és közel 20 féle mintás anyagból választhatsz, és teheted egyedivé megjelenésed. Nem csak a hazai piacon vagyunk ezzel egyedüliek: bármikor, bármelyik termékünket megrendelheted. Ráadásul egyedi igényeket is teljesítünk. És ezzel nagyon sok örömet okozunk a nem konfekció mérettel rendelkező vevőinknek.

 

   Őszintén remélem, hogy Te is találsz ízlésednek megfelelőt ruháink között, és hamarosan Te is elégedett vásárlóink leszel! Kis logónk a szívecske sem véletlen, hiszen kifejezi, hogy ruháinkban kicsit benne van a szívünk,
lelkünk!hatásos edzéseket, jó egészséget, és rengeteg örömet kívánunk Neked! Szívből remélve, hogy megtapasztalod azt az érzést, amely szlogenünket is ihlette:

INDI-GO STYLE…hogy alig várd az edzést!