Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

SZÁLLÍTÁS

Szállítási Információk

A rendelés során minden esetben előre jelezzük a várható kiszállítás idejét.

A legtöbb esetben a szállítás 2-4 munkanapon belül történik. Azonban, ha a rendelt termék nincs raktáron, egyedi méretű, abban ez esetben a kiszállítás ideje 14  napra is megnövekedhet. (Kérjük vedd figyelembe, hogy minden ruhánk egyedi gyártású.)

A rendelés leadását követően a visszaigazoló e-mailben tájékoztatunk a rendelésed állapotáról, valamint nyomon követheted rendelésed közvetlenül szállító partnereinken keresztül is

 

Szállítási díjaink*:

GLS házhozszállítás futárszolgálattal - előre fizetéssel

    1899 Ft

GLS házhozszállítás futárszolgálattal - utánvéttel**

    1899 Ft 

GLS csomagpont (utánvét**, utalás és bankkártya)

   1799 Ft

GLS szállítás EU országokba 

   egyéni

*Kiemelt kedvezményes napokon (pl. akciós hétvégék, Happy Days, Black Friday, Summer Days) az ingyenes szállítás nem érvényes. Ilyenkor a normál szállítási díj lép életbe 25 000 Ft feletti vásárlások esetén is.

** Utánvétes rendelés esetén az utánvét díja +390 Ft a normál szállítási díjon felül.

*Kiemelt kedvezményes napokon (pl. akciós hétvégék, Happy Days, Black Friday, Summer Days) az ingyenes szállítás nem érvényes. Ilyenkor a normál szállítási díj lép életbe 25 000 Ft feletti vásárlások esetén is.

 

** Utánvétes rendelés esetén az utánvét díja +390 Ft a normál szállítási díjon felül.

 

A terméket a GLS futárszolgálat szállítja ki.

Bővebb információt itt talál: 
https://gls-group.eu/HU/hu/cimzetteknek-nyujtott-szolgaltatasok

 

Garanciális feltételek


HIVATALOS  MAGYARORSZÁGI GARANCIA a vásárolt termékhez.

Termékeinket a Magyarországon érvényben lévő jótállásra vonatkozó szabályoknak megfelelően forgalmazzuk!

Az általunk forgalmazott termékekhez tehát a garanciát, a gyártók magyarországi importőrei biztosítják Önnek. Így Ön élvezheti a szervizháttér biztonságát és a terméktámogatásokat. Csak ez a fajta garancia biztosítja, hogy szükség esetén, készülékét a lehető legrövidebb időn belül szakszerűen megjavítsák vagy tudjuk újra cserélni ha a szakszerviz úgy dönt!

A vonatkozó jogszabályok értelmében minden általunk forgalmazott új termékre minimum 6 hónap jótállás kötelező. Az ennél hosszabb jótállási időt az érintett termékeknél külön jelöljük! A jótállási idő kezdete a számla és a jótállási jegy dátuma.
    
A fogyasztóvédelmi előírásoknak megfelelően a termékek 72 órán belül észlelt meghibásodása esetén a meghibásodott termék cseréjére kötelezett a gyártó.
  
Jótállási igény az alább felsorolt iratok együttes bemutatásával érvényesíthető:

-    A termék teljes gyári csomagolása minden gyári kiegészítővel
-    A  nyugta vagy számla egy példánya


Ezek részleges vagy teljes hiánya esetén nem tudjuk a jótállási igényt elfogadni! 

A garanciális problémával cégünknek behozott készülékeket továbbítjuk a cégünknek garanciális hátteret biztosító vonatkozó beszállítónkhoz, aki intézkedik ezek mielőbbi javíttatásáról a vonatkozó jogszabályok betartása mellett. A garanciális javítások, átvizsgálások átfutási ideje jellemzően 1-2 hét, de a szervizek fenntartják a jogot arra, hogy ez az időtartam indokolt esetben hosszabb is lehet.
A 72 órás csere csak azokra a termékekre vonatkozik, amelyek meghibásodása rendeltetésszerű használat során történt . A nem rendeltetésszerű használatból fakadó meghibásodások ( pl. leesés következtében összetört, beázott, ráléptek, stb. ) cseréjének elkerülése miatt a gyártók, forgalmazók csak a hivatalos szerviz szakvélemény alapján vállalják a 72 órás cserét. Ennek megfelelően a további teendők a termék 72 órán belüli meghibásodása esetén:
Az észlelt meghibásodást be kell jelenteni a forgalmazó (eladó), gyártó/ importőr telefon számán vagy a központi szakszervizénél (bővebb információ telefonszám a termékhez mellékelt garancia levélben van). Ha a szerviz kivizsgálása alapján a bejelentés jogos, a gyártó vállalja a termék azonnali cseréjét.
Amennyiben egyértelmű, hogy rendeltetésszerű használat következtében történt a 72 órán belüli meghibásodás akkor természetesen azonnali cserét biztosítunk.
Amennyiben nem egyértelmű a rendeltetésszerű használat, akkor Webáruházunk is csak a hivatalos szakszerviz szakvéleményének ismeretében vállalja a meghibásodott termék 72 órán belüli meghibásodás cseréjét.
A termék meghibásodása esetén a csomagolásban lévő, vagy a számlával együtt Önnek átadott garanciajegy tájékoztatásának megfelelően kell eljárni.
    
Portósan küldött csomagokat nem vesz át Webáruházunk, azt minden esetben visszaküldi a feladónak!

A garanciális visszajuttatás költségeit minden esetben a vásárló állja. Természetesen, ha a visszajuttatást követően kiderül, hogy anyaghibáról, vagy a garanciális feltételek alá eső problémáról van szó, akkor a webáruház utólag megtéríti a szállítás költségét.  
Harmadik fél által javított, vagy szakszerűtlen kezelésből, beállításból és a garanciális feltételek alá nem eső problémák esetén a szállítás költségét nincs módunkban megtéríteni.
Amennyiben a szavatossági, vagy jótállási idő valamely terméknél nem került feltüntetésre, úgy annak jótállási vagy szavatossági ideje iránt érdeklődjön telefonon az ügyfélszolgálaton.

 

Cseregarancia

 

Garanciát vállalunk minden termékre a megvásárlástól számított 6 hónapig. A számla egyben jótállási jegyként is szolgál. A garanciát csak abban az esetben áll módunkban érvényesíteni, ha a terméket az eredeti számlával együtt kapjuk vissza. A garanciális igény nem érvényesíthető, a nem rendeltetésszerű használatból eredő meghibásodásokra. A garanciális ügyintézés további részleteire a PTK-ban, 49/2003.(VII.30.) GKM rendeletben, illetve a 151/2003(IX.22.) kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.

MIT TEGYEK, HA SZERETNÉM KICSERÉLNI, VAGY VISSZAKÜLDENI A RENDELT TERMÉKET?

A sértetlen és viseletlen terméket az eredeti csomagolásában az átvételtől  számított 15 napon belül visszaküldheti cserére. IN FIT LINE Kft. joggal visszautasíthatja a csere elismerését a viselési nyomokat tartalmazó terméken, melyen nem észlelhető gyártási hiba.

A terméket, melyet szeretne nekünk cserére visszaküldeni, kérjük kísérőlevéllel együtt küldje el. A kísérőlevélben kérem tüntesse fel:

 • 1. a csere okát
 • 2. a visszaküldött termék megnevezését, színét, méretét
 • 3. a cseretermék megnevezését, színét, méretét
 • 4. a rendelés azonosítóját

A csomagot kérjük postán keresztül küldje el a következő címre:

IN FIT LINE Kft. - 2700 Cegléd, Batthyány utca 7/C.

A cseretermék kézbesítése Önhöz ingyenes abban az esetben, ha jogos a reklamáció. Egyéb esetben a cseretermék szállítási költsége 1200 Ft, mely költség a vevőt terheli.

A sértetlen és viseletlen terméket az eredeti csomagolásában 15 napon belül visszaküldheti.

A terméket, melyet szeretne nekünk cserére visszaküldeni, kérjük kísérőlevéllel együtt küldje el. A kísérőlevélben kérem tüntesse fel:

 • 1. a csere okát
 • 2. a visszaküldött termék megnevezését, színét, méretét
 • 3. a pénzvisszautalás formáját:
  • a. utalványként a visszaküldött termék értékében
  • b. banki utalással az Ön által feltüntetett bankszámlára
 • a rendelés azonosítóját

A pénz visszautalása 7 munkanapon belül a csomag érkezése után történik, legkésőbb pedig 14 munkanapon belül.

MIKÉNT MŰKÖDIK A CSERÉNÉL A FIZETÉS?

Ha a terméket csak vissza szeretné küldeni, akkor az összeget utaljuk Önnek vissza bankszámlájára úgy 7 munkanapon belül, de legkésőbb 14 munkanapon belül. Ha cserét szeretne, akkor a következő történhet:

 • a cseretermék ára ugyanannyi mint a visszaküldött termék ára – ez esetben Ön nem fizet semmit, a csereterméket pedig a futár 1200 Ft szállítási díj ellenében kézbesíti.
 • a cseretermék ára magasabb mint a visszaküldött termék ára – ez esetben a cseretermék átvételekor a különbséget a futárnak fizeti készpénzben az 1200 Ft-os szállítási díjon felül.
 • cseretermék ára alacsonyabb mint a visszaküldött termék ára – ez esetben az árkülönbséget visszautalhatjuk Önnek utalvány formájában vagy pedig banki utalással a bankszámlájára, melyet a kísérőlevélben kérjük tüntessen fel.

MEDDIG KÜLDHETEM VISSZA A TERMÉKET CSERÉRE?

Az IndigoStyle.hu-n rendelt sértetlen és viseletlen terméket az eredeti csomagolásában 30 napon belül visszaküldheti cserére.

Termékcsere és visszaküldési cím: 2700 Cegléd, Batthyány utca 7/C.

Visszáru kísérő nyomtatvány letöltése >>

INDI-GO STYLE…hogy alig várd az edzést!

 

Az oldal tetejére