Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Infók

Milyen hatása lehet egy jól megválasztott női jóga ruha szettnek?

Ismeritek azt az érzést, mikor egy szín, egy szabás, kiváltja belőlünk az: "Ez Az! Wow!" hatást? Ha megvan a tökéletes jóga ruhaszetted, alig várod majd, hogy a matracodra lépj! Le sem akarod majd venni! Nincs is kényelmesebb egy jó kis jóganadrágnál.

Ez a ruha kiválasztásánál a legfontosabb tényező! A kényelem! Ma már szerencsére a gyártók is figyelnek erre: puha, jól szellőző anyagok, remek szabásvonalak.

Jógához ideális a magasabb derék, hiszen ez előrehajlások alatt sem csúszik le. Másik fontos szempont - és sok jóganadrág itt bukik meg - az áttetsző, túl vékony anyag. Ooo, hányféle fehérneműt láttam már lefele néző kutya közben...

Mondanom sem kell, hogy ez mindenkinek kellemetlen. Fantasztikus megoldás erre a dupla anyaggal készített jóganadrág.

Sok kezdő jógás gondolja úgy, hogy a legjobb választás a futónadrág. Sajnos azonban ez a legrosszabb, amit felvehetsz. Túl szoros, sok a cipzár, egyszerűen jógázni kényelmetlen. Legyen puha, kényelmes és adjon elég mozgásteret.

A felsőre szintén ugyan ez vonatkozik. A legtöbben sportmelltartó vásárlásakor automatikusan futó melltartót vesznek. Ez szintén nagyon kényelmetlen tud lenni, hiszen túl szoros. Szerintem a legideálisabb az olyan kis top, amibe egy beépített kis kényelmes melltartót varrnak. Én ebben tudok legkényelmesebben mozogni.

A jóga ruha felsőjének választásánál vegyük figyelembe, hogy nagyobb dekoltázs esetén bizonyos pózokban (például előrehajlás vagy csavarás közben), zavarba ejtő dolgok történhetnek. Én személy szerint, imádom a kicsit magasabban záródó felsőket, amelyek a hát, vagy a váll megoldásukkal lesznek feltűnőek, nőiesek.

Ha mindez megvan, már csak a számunkra tökéletes színt kell kiválasztanunk. Ebben idén nem lesz könnyű dolgunk! Ugyanis minden szín porondon van. A nyár, a fagyi színei, a tenger türkiz kékje, a korall.... szebbnél szebb árnyalatok, amelyek mindenkinek jól állnak.

Napbarnított bőrön a hatás nem marad el! Egy ilyen szettben nem lehet rosszkedvű az ember.

indigo_anne_joga_ruhaszett_turkiz

Szerző: Nagy Anna, jógaoktató