Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Infók

HOGYAN VÁLASSZ FITNESZNADRÁGOT?

2018. 10. 25. 11:09:00

 

Óriási választék áll rendelkezésünkre, amikor fitnesznadrágot keresünk. Túllépve az egyértelmű szempontokon, azaz, hogy alapvetően minőségi, kényelmes, fitness alapanyagból készüljön, döntő szempont, hogy milyen tevékenységhez választjuk.

Az INDI-GO-nál a minőségi anyagok használata mellett a professzionális és funkcionális tervezésre is figyelünk. A következőkben a különböző derékrészekről is lesz szó - amely meghatározó eleme egy nadrágnak - a funkcionalitáson kívül.

Ha például futáshoz keresel nadrágot, akkor olyan speciális derékrésszel ellátott nadrágot válassz, mint például a Runway futónadrág. Ennek derékrészében elrejtettünk egy zsebeb is. Így mindamellett, hogy nagyon stabilan tart, mozgás közben a helyén marad, elférnek benne az apróbb kincseid is!


Dinamikus mozgásokhoz fontos, hogy az edzőnadrágod dereka jól tartson!

Nincs rosszabb érzés, mint amikor állandóan húzogatni, igazgatni kell! Ez elveszi az energiád és a figyelmed a hatékony edzésről.

Válassz például gumírozott derekú nadrágot! Lényeges, hogy a jó tartást a jól kitalált technológia úgy biztosítsa, hogy a derékrész ne vágjon a húsodba. Nagyon zavaró esztétikailag, ha a gumi túlságosan szoros.

 

Alakformálás

Ha elsősorban az alakformáló, hasat leszorító, magasított derekat szereted, természetesen arra is van megoldás. Léteznek ugyanis speciális, kifejezetten a női testtájak csinosítására alkalmas nadrágok, ahol a szabásvonalak, a dupla anyagok segítenek a maximális eredmény elérésében.

A visszajelzések alapján egyértelmű, hogy a fitness nadrágok egyik legkedveltebb derék típusa az egymásra hajtott, elől V alakban szabott derékpánt.

 A V alakú szabásvonal nem csak optikailag karcsúsít, de ha tophoz viseled, magasított dereka ellenére láttatja a köldököd is.
Népszerűségének oka, hogy nagyon esztétikus, szexis, e mellett nagyon jól tart, és egyáltalán nem vág be a derekadon, így edzés közben is stabilan a helyén marad!

 

Neked melyik a kedvenc deréktípusod?
Ne engedj belőle! Legyen a kényelem az elsődleges, hogy a teljesítményed maximális lehessen!