Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Infók

Indi-Go Beauty

Gelencsér Tímea


Gelencsér Tímea Vagyok. Talán a Magyarország Szépe cím elnyerése után lett ismertebb a nevem hazánkban.
Sokan kérdezték tőlem, mi kellett a győzelemhez és erre egyből rávágtam, hogy az arc adottságain kívül a legfontosabb a sport!

Versenyszerűen fitkideztem, és akrobatikus showtáncoltam 10 évet, így a gyerekkoromat végigsportoltam.
Ez most sincsen másképp. Heti 5x edzem különféle mozgásformákat. Nagyon szeretek akrobatikázni, és hasonló extrém sportokat űzni, amihez elengedhetetlen a kényelmes ruha.

 

Szépségkirálynőként pedig nekem nagyon fontos, hogy mindig csinosan jelenjek meg, még az edzőteremben is! Szerencsére az @indigo ruhák 2 az 1 ben teljesítik a kívánságaim.
Igazán megtisztelő, hogy egy ilyen szuper, minőségi, és népszerű márkának lehetek az arca.

 

 

Pócsi Petra


Pócsi Petrának hívnak és sminkmesterként dolgozom.

Mivel plussize modellként is dolgoztam, így nagyon fontos, hogy odafigyeljek az alakomra. Ezért rendszeresen járok edzőterembe, hogy fitten tartsam magam.
 

Az Indi-Go Fitness edzőruha a lehető legjobb társam az edzéseken, mindamellett, hogy divatos darabokat találok a kollekciókban, nagyon kényelmesek is, ami számomra mindennél fontosabb edzés közben, hogy jól érezzem magam a ruhákban.

És ami még az Indi-Go Fitness mellett szól, hogy odafigyelnek a teltebb Hölgyekre is, és számukra is gyártanak nagyobb méreteket.

 

 

Somossy Barbara

 

Somossy Barbara vagyok, televíziós műsorvezető és szerkesztő.

Mindig is fontos volt számomra a sport és az egészséges életmód. Gyerekkoromban versenyszinten teniszeztem, röplabdáztam és díjugrattam. Bár már nem versenyzem, az egészségem megőrzése, a jó közérzetem és a képernyős munkáim miatt életem elengedhetetlen része maradt az edzés. A boksz-, saját testsúlyos edzés- és a futás szerelmese vagyok.

Ahogy a munkámban, úgy az edzéseimen is törekszem rá, hogy minden alkalommal a maximumot kihozva magamból, 110 %-ot teljesítsek, így nagyon fontos, hogy minőségi anyagból készült, megfelelő szabású edzőruhát viseljek, melyben kényelmesen és felszabadultan mozoghatok. Így találtam rá a Hegedűs Ildikó tervezte Indi-Go márkára, mely teljes mértékben az én ízlésvilágomat tükrözi, és ki tudom fejezni általa az egyéniségemet még az edzések során is.

A barátaimnak, családomnak és mindenkinek tiszta szívből ajánlom Ildi fitnesz ruháit, hiszen amellett, hogy a márka a vezető nemzetközi trendeket képviseli és diktálja, tökéletesen kényelmes viseletet biztosít bármilyen testalkatú hölgy számára, függetlenül attól, hogy versenyzik –e, vagy csak hobbi szinten űzi az adott sportágat, nem utolsó sorban pedig fantasztikus minőségű textúrával rendelkezik.

 
 
 
 
Kocsis Korinna
 
Kocsis Korinna vagyok, modell és szépségkirálynő, a Camicia by Korinna ruhamárka egyik tulajdonosa, a VECA alapítvány vezetője.
Az utóbbi 7-8 évben szerettem meg igazán a sportot, azóta naponta része az életemnek. Általában futok, jógázok és különböző erősítő jellegű csoportos órákra járok. Ahogy a munkában, úgy a sportban is nagyon maximalista típus vagyok. 
 
Fontos számomra a megfelelő minőségű és fazonú fitnesz ruha viselése, hiszen akkor érzem magam igazán komfortosan sportolás közben.
Szívből ajánlom mindenkinek, évek óta az Indi-Go márkát használom, mind fazonban, mind színvilàgban tökéletes.