Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Infók
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Futás

Futás

2017. 08. 18. 18:47:49

A futás élmény!

Amíg nyáron szeretünk minél lengébb, lazább és vékonyabb ruhadarabokban mozogni, addig a hűvösebb idő beköszöntével a funkcionalitás mellett már egyre fontosabbá válik a hőszabályozás is.

Legújabb kollekciónk alapanyaga az Indi-Go ruhákból már jól ismert elasztikus dry fit lélegző anyag, ami nemcsak hőszabályzó, de nedvességelvezető tulajdonságával maximális kényelmet nyújt viselőjének. A kollekció darabjain elhelyezett finom anyagú lyukacsos szellőző panelek szintén a test mozgás közbeni hőszabályozásában segítenek. A Speed nadrágokat pedig beépített futózsebbel és szintén a kollekció minden darabján megtalálható fényvisszaverő pöttyökkel tettük még kényelmesebbé és praktikusabbá.

A kivehető szivacsbetétnek, valamint a belső topnak köszönhetően a Speed top, és a Speed trikó is extra tartást biztosít a melleknek, ami intenzív mozgás esetén különösen fontos.

 

2017. 05. 29. 09:52:20

Való igaz, hogy a futáshoz nem kell más csupán elhatározás, viszont van néhány olyan kiegészítő, ami lényegesen megkönnyíti és kényelmesebbé teszi ezt a fajta mozgásformát. Kezdjük rögtön az elején! Kell egy jó cipő, kényelmes ruházat, ízlés szerint zene, szükség esetén pulzusmérő. Ezek az alapok.