Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Infók

Indi Go Eco Rebirth kollekció újrahasznosított alapanyagokból

Indi-Go ECO Rebirth kollekció

Indi-Go Eco Rebirth kollekció: fedezd fel az újrahasznosított szálakból készült anyagokat, és a belőlük készült darabokat! Légy Te is környezettudatos!

Biztosan olvastad már, vagy hallottál róla, mekkora mennyiségű műanyagszemét lebeg a Csendes-óceánon, és valószínűleg a mikroműanyagok okozta veszélyek sem kerülték el a figyelmedet, hiszen az utóbbi években mindkettő napi témának számít. Fontos, hogy ezek ellen mindenki megpróbáljon tenni, hiszen minden kicsiben indul, és akár egyetlen ember is megváltoztathatja az egész világot - ha összefogunk, sikerülhet!

Ha szelektíven gyűjtöd a hulladékot, gondot fordítasz az újrahasznosításra, és igyekszel olyan termékeket vásárolni, amelyek csomagolása nem tartalmaz műanyagot, máris sokat tettél azért, hogy a Föld szennyezése drasztikusan csökkenjen. Számunkra szintén fontos a környezet védelme, ezért mi is hasonlóan cselekszünk, de ennél egy lépéssel tovább is mentünk az Indi-Go ECO Rebirth kollekcióval!

Az Indi-Go ECO Rebirth kollekció egy olyan, kifejezetten környezettudatosan fejlesztett női fitnesz kollekció, amelynél a környezettudatosság és az újrahasznosítás a legfontosabb szempontok. Minden egyes darab újrahasznosított alapanyagból, így többek között PET palackokból készül, tehát ezek a ruhák már biztosan nem fogják még hatalmasabbra duzzasztani a Csendes-óceán felszínén lebegő gigantikus szemétszigetet.

Ha a PET palackok hallatán elfognának a kétségek, megnyugtatunk: ha a kezedbe veszed az Indi-Go ECO Rebirth kollekció egy-egy darabját, ebből semmit nem fogsz érezni. A ruhák anyaga kényelmes, légáteresztő, a szabásuk és mintázatuk pedig kifejezetten esztétikus; öröm lesz viselned őket. Mivel női fitnesz kollekciónk többféle ruhadarabot tartalmaz, minden alkalomra megtalálhatod azt, amelyik tökéletesen megfelel majd az igényeidnek, hiszen nem csupán mozgás, de bármilyen szabadidős tevékenység, vagy akár otthoni lustálkodás közben is hordhatod őket, ráadásul jól kombinálhatóak is egymással, valamint a Timella Dance kollekcióval is, köszönhetően a hasonló színvilágnak.

Amennyiben felkeltette az érdeklődésedet az Indi-Go ECO Rebirth kollekció, tekintsd meg kínálatunkat, és rendeld meg a Neked tetsző darabokat!