Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Infók

Visszaküldés

Visszáru? Egyszerű!

Hogyan lehet visszaküldeni a terméket? A csere szándékodtól függően három különböző lehetőség közül választhatsz!

1. Ingyenes visszaküldés csere csomagként GLS futárral:

Amennyiben az általad cserélni kívánt termékek értéke eléri a 20 000 Ft-ot, úgy használhatod az ingyenes cserecsomag szolgáltatásunkat! Kérünk figyelmesen és pontosan töltsd ki az adatlapot és a szükséges mezőket! A visszaküldésre váró terméket csomagold be, minden esetben írd be a csomagba a rendelési azonosítódat is, majd a csomagot add át a futárnak, aki az általad megadott címen fog jelentkezni érte! Egyúttal elfogja vinni az általad kiválasztott új terméket is! A kézbesítés várható időpontjárólról e-mailben fogunk értesíteni!

2. Visszaküldés és csere saját költségen 

Amennyiben a vásárlás értéke nem haladja meg a 20 000 Ft-ot, de valamelyik megvásárolt terméket egy másik termékre szeretnéd kicserélni,aminek értéke kevesebb,mint 20.000 Ft, akkor csomagodat saját költségen tudod visszaküldeni. Kérünk az adatlapot  figyelmesen és pontosan töltsd ki, és a csomagba minden esetben írd bele a megrendelési azonosítódat is! Amint kérésed feldolgoztuk ügyfélszolgálatunk telefonon keresni fog a cserecsomag kiszállításával és a cserélendő termékek visszaszállításával kapcsolatosan! 

3. Visszaküldés és visszautalás saját költségen

Abban az esetben ha a rendelésed összegét semmilyen más termékre nem szeretnéd levásárolni, vagy a visszaküldeni kívánt terméket nem szeretnéd másra becserélni, akkor a termék árát természetesen visszautaljuk számodra. Kérjük az adatlapot figyelmesen és pontosan töltsd ki! A csomagot a következő címre küldd el nekünk: Indi-Go Style Kft., 2700 Cegléd Rákóczi út 46. A csomagba minden esetbe írd be a megrendelési azonosítód!

 

Kérünk igényed az alábbi kérdőív kitöltésével jelezd felénk. Köszönjük!