Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Infók

Venice kollekció


A visszajelzések alapján egyértelművé vált számunkra, hogy fitness nadrágainkon egyik legkedveltebb derék típusunk az egymásra hajtott, elől V alakban találkozó derékpánt. Ezért úgy döntöttünk, hogy elérhetővé tesszük számotokra a BASIC FITNESS kollekción belül a legegyszerűbb és mindenki számára alapdarabként szolgáló egyszínű változatot is!
A Venice elnevezésű edzőnadrágaink dereka ezzel a kedvenc V alakú derékpánttal készült, a legelasztikusabb power micro anyagunkból, mint ahogy a nadrág többi része is!
A Venice fitness nadrágokat oldalt elvágott szabásvonallal készítjük, így finoman ívelten kiemelik a csípő nőies vonalát, szorosan rásimulva, kontúrozva azt, illetve hosszától függően a láb vonalát is!
blockquote>
A V alakú szabásvonal nem csak hogy optikailag karcsúsít, de ha tophoz viseled, magasított dereka ellenére láttatja a köldököd is. Népszerűségének oka, hogy nem csak esztétikus, de ez mellett nagyon jól tart, egyáltalán nem vág be a derekadon, és edzés közben is stabilan a helyén marad! Négy féle hosszból választhatsz, annak függvényében, melyik hossz a kedvenced az edzéshez, vagy éppen milyen időben, milyen célra használod! Választhatod a hosszú, bokáig érő leggings-szet,a kicsit rövidebb 7/8-ados capryt,a térd alatti 3/4-es térdnadrágot,vagy a rövid shortot!