Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Infók

Trópusi hangulat az edzőteremben is?

Indi Go Style
2017. 06. 27. 00:00:00

 

 

 

A válasz igen

 
ha az  Indi-Go Stlye  legújabb nyári outfitjét,  a Tropical fitness kollekciójának darabjait választod! 
 
Nevét legszembetűnőbb jellegzetessége ,a trópusi állatok  mintáját idéző motívumok adták, melyek az igazi trópus, élettel teli, ragyogóan élénk színeiben jelennek meg. A színorgia és  a gazdag mintázat önmagukért beszélnek.
A tervezéskor bátran kombináltuk a mintákat a caribi-kék színnel, a pálmazölddel és az impozáns pinkkel.
 
A "vegytiszta" tropical stílus a nyárról szól, így viselve a trópusi nyaralások hangulatát idézi akár az edzőteremben is.
 
A gazdag  mintázatot ellensúlyozza az egyenes vonalakkal kombinált szabásvonal.
 
 
 
 
 
A Tropical fitness kollekció
 
 
másik jellegzetessége a fehér tüll panel díszítés, amely megjelenésében izgalmassá, szexivé teszi, miközben funkcionálisan a ventilációról is gondoskodik. 
 
 
 A fehér alapszín kiemeli a kollekció  színgazdagságát, ugyanakkor harmónikus  alapot biztosít a mintáknak. A fehér szél szépen kontúrozza a fitness trikó és fitness top nyakát, kiemelve a különleges pántozást a top és trikó hát részén. A Tropical fitness térdnadrág és leggings V alakú öv része is egyszínű fehér, ami szabásvonalának köszönhetően karcsúsítja a derekadat. 
 
A Tropical fitness kollekció darabjait nem csak egymással, de más színű meglévő ruháiddal is remekül kombinálhatod hangulatod szerint.
Ha a kollekció darabjait  fehérrel  viseled, elegánssá varázsolod a megjelenésed, míg pinkkel párosítva feltűnőbb,impulzívabb  hatást kelthetsz, mint például ahogy mi is tettük a laza Tropical Pálma felsőnél.
Egy pasztell árnyalat választásával viszont megszelídítheted, finomíthatod az összhatást.
Tropical kollekciónkat mediterrán típusú, sokszínű egyéniségeknek terveztük,akik nem bánják ha szexisek ,ha mindenki felfigyel rájuk és bírják az elismerő pillantásokat ,bárhová is vegyék fel ezeket a ruhadarabokat!

Reméljük kedvet kaptál egy kis trópusi hangulathoz, csak rajta, itt a nyár és még utána is jól esik majd,ha a ruháid a nyarat idézik ! Garantáltan feldobják majd a hangulatod!

Sportos üdvözlettel:
Indi-Go Style lelkes csapata

INDI-GO STYLE…hogy alig várd az edzést!

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: fitness kollekció tropical