Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

OM – megérkezett az Indi-Go új jóga kollekciója

OM – megérkezett az Indi-Go új jóga kollekciója
Legújabb kollekciónk az Indi-Go szívecskéje mellett egy fontos központi motívumot kapott, ez pedig nem más, mint a lelki energiát szimbolizáló…

Legújabb kollekciónk az Indi-Go szívecskéje mellett egy fontos központi motívumot kapott, ez pedig nem más, mint a lelki energiát szimbolizáló OM jel. Az írásjel hosszabb alsó íve képviseli az álom, rövidebb felső része az ébrenlét, a középpontból kiinduló ív pedig az álom nélküli tudatállapotot.

Ez az ősi, tradicionális jel szorosan összefügg a testi, lelki harmóniát megteremtő mozgásformával, a jógával. Most megjelent kollekciónkat a jógakedvelők különösen szeretni fogják.

A jógánál nagyon fontos, hogy a gyakorlatok közben csak a lélegzetedre, a belső rezgésekre és a mozgásra tudj koncentrálni. Ehhez elengedhetetlen a kényelemérzet, melyért elsősorban a ruházatod felel. Az OM kollekció darabjai speciális lélegző, hőszabályzó, és szuper puha anyagból készültek. Szabásukat kifejezetten úgy alakítottuk ki, hogy a legváltozatosabb testhelyzetek során se kelljen a ruhádat igazgatnod.

Az OM bokanadrágja deréktól térdig duplarétegű anyagból készült, így akár a fehér, akár a fekete szín mellett döntesz is, nem kell aggódnod, hogy nadrágod felvéve esetleg áttetsző lesz. Mindemellett a vastagabb anyag erősebb tartást is biztosít. Ezt a nadrágot a húzott fazonú lábszárrész, valamint a bokarészen meghosszabbított talpmelegítő passzé teszi még különlegesebbé.

Mint tudjuk, a jóga a befelé fordulás művészete. Abban, hogy meditációdból egy esetleges hűvös érzet se zökkenthessen ki, az OM hosszú ujjú felső lesz segítségedre, amely szuper puha anyagával biztosítja a teljes takarást, hogy te nyugodtan relaxálhass. A klasszikus fazonú OM trikó ízlésesen dekoltált, sportosan ívelt pántjai kiemelik a vállat, hosszított fazonja pedig megakadályozza a felső kényelmetlen csúszkálását.
Az OM kollekció darabjait fekete vagy fehér színben választhatod.

 

Kattints ide és nézd meg az OM kollekció darabjait!

 

Sportos üdvözlettel:
Ildikó és az Indi-Go lelkes csapata

INDI-GO STYLE…hogy alig várd az edzést!

Tartalomhoz tartozó címkék: hahta jóga jóga
Az oldal tetejére