Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Infók

Mexico fitness kollekció


Mexico
fitness kollekciónkhoz  meglévő kedvenc fazonjainkat vettük alapul,és mert itt a nyár,inspirációul pedig mexico jellegzetes vidám,színes motívumaiból  választottuk.

 

De mik  is ezek a kedvenc fazonok? 

Természetesen mindég kell egy csinos jogging szett, leggings -el és egy praktikus cipzáras felsővel,amit könnyen  felkaphatsz  edzés után.Legcsinosabb szettünkre ,a Réka fitness szettre esett a voksunk. Ehhez választottunk egy spagetti pántos fitness trikót, a divatos hosszított fitness top hasat villantó változatával együtt .A kollekciót kiegészítettük egy másik hosszú ujjú fitness felsővel is,mert nagyon szeretjük  sportoláshoz a kerek nyakú,belebújós fazont.Klimatizált teremben, vagy hűvösebb napokon a szabadban is kíiűnő választás.
 
De mindég tartogatunk meglepetést!Az igazi újdonságunk a Xéna fitness trikónk ,ami minden szempontból különleges.Megjelenésében az elől ,nyaknál keresztezett pántok,amik kiemelik  a vállat,így optikailag karcsúsítanak. Funkciójában pedig Xéna trikónk legkülönlegesebb része a mell rész, mely  innovatív megoldással készült! A belső topba varrt szivacsbetét nem csak nagyon komfortos, de garantáltan a helyén is marad, miközben a top alatti gumizás biztosan tart.
 
 
 
 
Mexico fitness kollekciónkban légy különleges,hagyd hogy a fekete eleganciáját és karcsúsító hatását kicsit megtörjék ,és kiemeljék a vidám színes minták.Mindezt persze úgy,hogy az Indi-Go Style stílusában Te csakis a legjobb formádat mutathasd! Kombináld kedvedre,mexico kollekciónk bármely darabja tökéletesen harmonizál egymáshoz,és természetesen tökéletes megjelenést bíztosít akkor is, ha  egyszínű fekete darabokkal  párosítod. Ha viszont Te  szereted az élénk  színeket, Mexico kollekciónkhoz színes felsőket  is választhatsz. Lehet ez akár  a minta színével harmonizáló neonkorall, akár  a nyár új színe, a gyönyörű türkizes caribi szín.
 
 
 
 
 
 
Csak rajtad múlik,hogy tedd még egyedibbé megjelenésed!