Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Infók

Itt a tavasz, ideje, hogy előkapd a kerékpárt!

Megérkezett a finom tavaszi napsütés. Ebben az enyhe, friss időben nincs is jólesőbb edzésforma, mint a kerékpározás.

A bringázás testre és szervezetre gyakorolt pozitív hatásait szinte a végtelenségig tudnánk sorolni. A tekerés kiemelkedően jó hatással van például a keringési rendszerre, miközben minden izmot alaposan és jólesően átmozgat, így kortól függetlenül ideális mozgásforma mindenki számára.

Ha mást nem sportolsz…

Ha nem vagy hozzászokva a rendszeres mozgáshoz, még csak most jutottál az elhatározásra, hogy sportolni kezdesz, a kerékpározás lehet a legjobb eszköz a kezdéshez. Nem túl megerőltető, az ellenállás és a sebesség változtatásával könnyedén igényeidhez szabhatod vele az edzést, valamint a bringázás kiemelkedően kíméletes az ízületekhez, így a legjobb kiindulópont a sportoláshoz.

Ha rendszeresen sportolsz…

A súlyzós edzések mellett a kardió fejlesztését sem szabad elhanyagolni. A rendszeres kerékpározás javítja teljesítőképességed és terhelhetőséged. Emellett zsírégető hatása sem elhanyagolható, ami által izmaid szebben kivehetőek lesznek.

Tudtad, például hogy közepes tempójú biciklizéssel épp annyi kalóriát égetsz el, mint a lassú tempójú futással?

Fitness ruházataink többsége a kerékpározáshoz is ideális öltözékként szolgál. A testhez simuló szettek megakadályozzák, hogy tekerés közben bármely idegen anyag, legyen az egy bogár, vagy egy falevél, belekerüljön az öltözeted alá. A rugalmas anyaghasználat lehetővé teszik, hogy a biciklizés a lehető legkomfortosabb legyen. A speciálisan edzésre tervezett fitness felsőink légáteresztő tulajdonságuknak köszönhetően gyorsan száradnak és megfelelő szellőzést biztosítanak számodra akár a legnagyobb hőségben is.

Nem beszélve arról, hogy szettjeink nem csak kényelmesek, de egyben rendkívül stílusosak is. Így sportolás közben sem kell lemondanod a divatos megjelenésről.

Régóta ismert tény, hogy a sportolás endorfint termel, a szabad végzett sportra viszont fokozottan igaz ez! A rendszeres biciklizéstől tehát nem csak szebb és fittebb leszel, hanem még boldogabb is.

Kapd hát elő a garázsban pihenő bringád, vagy vásárolj egy szuper új országúti kerékpárt és fedezd fel a környéket kétkerekű paripádon!