Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Infók

Mirage fitness ruha kollekcó

MIRAGE - mint káprázat!

Mirage
fitness ruha kollekciónk nevét szemkápráztató megjelenése ihlette.Két különleges színvilágban jelennek meg a kollekció darabjai,amit a fehér szín tesz még szikrázóbbá..A korall szín izgalmas árnyalatai a kollekció Korall színű változatában jelennek meg,míg Azúr színváltozata az azúr kékes-zöldes  csodálatos árnyalatairól kapta nevét.

A mirage fitness kollekció darabjai rendkívül jól kombinálhatók egymással,de a  hozzájuk illő hófehér, korall, lazac , türkiz, vagy a gyönyörű caribi zöld színű alapdarabokkal is tökéletes megjelenést garantálnak. A kollekcióban szerepel fitness edző trikó belső toppal,kivehető szivacsbetéttel,és hozzá fitness térdnadrág vagy hosszú bokanadrág,azaz fitness leggings, választásod szerint. Nyugodt szívvel hordhatod mirage edző felsőnket a kollekció edzőnadrágjaival együtt , akár tetőtől talpig is, hiszen a rafinált karcsúsító szabásvonalak és a kiegészítő egyszínű fehér részek megakadályozzák, hogy a minta túl sok legyen.Emellett optikailag nyújtanak, ahol pedig kell, kerekítenek! Mindezt szuper elasztikus power micro fitness alapanyagunkból, hogy a divat mellett, mind a funkcionalitás, mind a kényelem  tökéletes legyen!
 

MIRAGE - mint káprázat!

Fitness kollekciónk további különlegessége ,hogy a modelleket   tüllel  kombináltuk, amelyek a sportosan elegáns  szerelést egyszerre  szexissé is varázsolják. Az elasztikus tüll panelek  még mindég a  legkedveltebb  alkatrészei ruháinknak, amelyek nem csak esztétikusak, de egyben a szellőzést is segítik.

 

 Te melyik színváltozatod érzed közel magadhoz? 
Bármelyik is az,egy biztos! Ebből a kollekcióból is muszáj lesz választanod, mert garantáltan egész más érzés lesz benne edzened! Próbáld csak  ki! Nem fogsz csalódni!

Tartalomhoz tartozó címkék: edző ruha