Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Infók

INDI-GO LIFE BOOK 2019

 

Elkészült! Szerezd meg! Indi-Go LifeBook, azaz a Te személyes éves terveződ!


Te is szemezgettél már LifeBookkal? Talán már gondolkodtál is azon, hogy megleped magad eggyel?
Nos, íme!
Elkészítettük Neked az Indi-Go LifeBook-ot, ezt a cuki kis könyvecskét, amiben megtervezheted az évedet. Igyekeztünk nagyon praktikussá varázsolni, és minden szempontot figyelembe venni. Ezért például A5 méretre terveztük, ami könnyen elfér bármilyen női táskában. Kemény fedele kívülről védi a lapokat, amik persze az átlagnál vastagabbak, hogy használat közben ne szakadjanak ki, és ha rajzolni támad kedved, akkor se üssön át a másik oldalra. És persze igyekeztünk belevinni az Indi-Go stílust is, hisz akárcsak ruháink, ez is egyedi tervezésű és saját készítésű. Sok kedves, kézzel rajzolt grafikával és sok-sok szívecskével, hiszen ebben is benne van szívünk-lelkünk!


Hogy mi is az a LIFE BOOK és hogyan lesz a segítségedre?
A LIFE BOOK, mint akár az " életed könyve", leginkább egy kis hibrid a napló és naptár között, rengeteg ötletes és hasznos oldalakkal a hétköznapokra.

Mi mindent találsz benne?
Előszőr is éves naptárt, éves tervezőt, sőt egy áttekintést is, hogy milyen volt az elmúlt éved! Gondold át, miben kellene változnod, mit kellene változtatnod és legyen az új évre célod a fejlődés!

Az éves tervezők után következnek a hónapok. A hónapokat mindig egy aktuális új kollekció rajzával indítjuk, hozzá egy frappáns motiváló idézettel, ami tőletek származik! Köszönjük!

A hónapokat mindig egy kedvenc gyakorlattal indítjuk, hiszen mi a fittséget képviseljük, és szeretnénk, ha Te is eggyre inkább fitté válnál. Bemutatjuk, miért nagyon fontos ez a gyakorlat, milyen hatásai vannak ha rendszeresen végzed. A gyakorlatból összeállítunk neked egy 30 napos kihívást, amit kiegészítettünk egy egyszerű kis táblázattal. Segítségével nyomonkövetheted a teljesítményed, fejlődésed. Reméljük, megosztod majd az eredményeket! Csináld velünk, és meglátod, a hatás nem marad el!

A következőkben sokféle hasznos felületet találsz, amik segítenek eligazodni a havi, a heti és a napi feladatok, programok, találkozók között. A havi tervező segít abban, hogy átlátsd egyetlen pillanat alatt az egész hónapot! Írd be a legfontosabb dátumokat, feladatokat, határidőket. A többit majd részletesen felírhatod a heti terveződbe, hiszen itt az egyik oldal kifejezetten jegyzetelős. Külön fel tudod sorolni a heti fontos feladataidat, találkozóidat, sőt a hét elteltével értékelni is tudod, milyen volt heted! Ha szuper, színezd ki mind az öt szívecskét!

Ezen az oldalon a fittséghez kapcsolódva a korábbi évek falinaptárjához hasonlóan napi szinten vezetheted például, hogy sikerült-e következetesen betartanod az étkezésedet és edzéseidet. Pipával tudod jelölni azokat a napokat, ahol sikeres voltál. Igazán motiváló tud lenni, amikor utólag végignézed!

A heti terveződ másik oldalán a napokat látod dátumozva, külön megjelölve a névnapokat és ünnepnapokat. Ide írd be az adott naphoz a legfontosabb dolgaidat, vagy emeld ki a megfelelő matricákkal! Igen,matrica oldal is van a könyvecskében! Cuki kis rajzolt ikonok, amikkel még szembetűnőbbé teheted a fontos programokat, feladatokat. Ragaszd be őket a megfelelő napokhoz, így amellett, hogy még egyedibb lesz a terveződ, figyelemfelkeltőbb is lesz. A továbbiakban még számos hasznos és ötletes oldalt is kialakítottunk, amik segíthetnek a hétköznapok során. Ilyen például a pénügyi terveződ, ahová vezetheted a bevételeidet és kiadásaidat, de külön oldal van a fontos dolgok listázására, vagy éppen a szükséges, ám mindig elfelejtett, elodázott orvosi vizsgálatok, szűrések pontos vezetésére. De vannak üres, jegyzetelésre szánt felületek is, sőt ha kevésnek bizonyulnának, a gyűrűk lehetővé teszik, hogy bármikor betegyél plussz lapokat is. Jó ötlet lehet, hogy bárhol használhatsz akár post-it-eket is, amiket később eltávolíthatsz, ha már nem fontosak!

A könyv végén pedig még egy meglepetés! A hátsó borító előtt egy zseb is kialakításra került, ahová jegyzeteket, jegyeket, leveleket vagy bármilyen más fontos iratot biztonságosan begyűjthetsz.
Reméljük elnyeri tetszésed és szuper segítőd lesz a hétköznapokban! Ha menetközben bármilyen ötleted támad, amivel még tartalmasabbá és hasznosabbá tehetjük számodra LifeBook könyvünket, akkor írd meg nekünk! Nagy örömmel fogadjuk észrevételeid! Maradj velünk, rengeteg meglepetést tartogatunk számodra!

Legyen 2019 a Te éved! Könnyítsd meg a dolgod, légy rendszerezettebb az új évben, használd személyes LifeBookodat, hiszen ezért készítettük neked!
Légy motivált az Indi-Go Style ruháiban 2019-ben is!

Üdvözlettel,
Ildikó, kedvenc fitness ruha márkád tervezője és lelkes kis csapata