Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Infók

ICE kollekció

ICE fitness kollekciónk nevét alapanyagának üvegszerű ragyogásáról kapta, ami olyan, akár a jég. A kollekció darabjain megcsillanó fény kiemeli a domborulatokat, és minden mozdulatnál változik a csillogás helye. Az alapanyag textúrája sűrű, megjelenése feszes, bőrhatású. Tulajdonságaiban megegyezik a speciális fitness alapanyag tulajdonságaival, hiszen kellően elasztikus, hőszabályzó és egyben  nedvesség elvezető. Letisztult, egyszerű fazon jellemzi a kollekciót, amit  csak a hímzett logó és a speciális varrat díszít, hiszen másra nincs is szükség.

Fitness nadrágjaink különleges magasított derékkal készültek, így biztosítva a karcsúsító hatást ,és a stabil tartást edzés közben is. A nadrágok két különböző hosszal készültek, így választhatod a bokáig érő leggingset, vagy a rövidebb capry hosszúságú edző nadrágot.

A kollekció fitness felsői zárt, magasított dekoltázzsal és birkózó szabásvonalú hátrésszel készülnek. Optikailag karcsúsítanak, mivel kiemelik a vállat, szélesítik a hátat. Szintén kétféle hosszal gyártjuk, így választhatod a normál hosszúságú trikó fazont, vagy a köldököt villantó hosszított top fazont. Belső topja és kivehető szivacsbetétje garantálja a teljes kényelmet, és a stabil tartást. Ebben a kollekciónkban elegánsnak, feszesnek és különlegesnek fogod magad érezni, ami még inkább inspirál a kemény edzésekre!

A teljes kollekciót megtekintheted itt >>