Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Infók

Harmony kollekció

Teremts Harmóniát

Harmony kollekciónk megálmodásánál a JÓGA és más, hozzá hasonló, kicsit meditatívabb, elmélyülőbb edzésformák szerelmeseire is gondoltunk.

Mintázata a batikolt hatású háttérben megjelenő gyönyörű szirmokból álló virágok  harmóniát teremtenek  viselőiknek. Két  színben is elkészítettük.
Egyik színünk egy intenzív pink hiszen tudjuk, vannak a melegebb színeket kedvelő pinkes hölgyek. De azt is tudjuk, hogy vannak viszont azok, akiknek kifejezetten a hidegebb színek állnak jól. Nekik  egy  élénk  királykék színt és annak árnyalatait választottuk, hogy kiemeljék egyéniségüket.

Power micro alapanyagunk most sem fog cserben hagyni! Ruháink követik minden mozdulatod, miközben erős tartást és tökéletes kényelmet biztosítanak. Harmony joga trikónk egyik legnagyobb kedvenc fazonunkban készült, belső toppal, kivehető szivacsbetéttel. Kiemeli a vállad,szélesíti a hátad, vékonyítja a derekad, így optikailag is karcsúsít! Harmony joga leggingsünk bokáig érő fazon(bokanadrág), melynek  magasított dereka nem csak jól tart, de a legkülönlegesebb pózban is garantáltan a helyén marad!
 
 
Teremts harmóniát magadban és megjelenésedben!
Fitneszruhád illeszkedjen hangulatodhoz és kedvenc edzésformádhoz!