Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Infók

Full-Belt – …hogy szabadon mozoghass!

Futóöv használatával kényelmesebbé és praktikusabbá teheted a testmozgást, úgy, hogy közben minden nálad lehet, amire szükséged van!

Való igaz, hogy a futáshoz nem kell más, csupán elhatározás, viszont van néhány olyan kiegészítő, ami lényegesen megkönnyíti és kényelmesebbé teszi ezt a fajta mozgásformát. Kezdjük rögtön az elején! Kell egy jó cipő, kényelmes ruházat, ízlés szerint zene, szükség esetén pulzusmérő. Ezek az alapok.

Ezeken kívül azért van még néhány apróság, amit biztosan magunkkal viszünk pl.: kulcs, telefon, vagy mp3 lejátszó, zsebkendő, energiaszelet stb. És hogy ezeket hová tesszük? Hát igen, ezzel a problémával minden futó szembesül, főként nyáron, amikor egy szál rövidnadrágban és trikóban tapossuk a kilométereket. A kényelmes futáshoz fontos, hogy mindkét kezünk szabadon maradjon, ezért valami olyasmire van szükségünk, amiben elhelyezhetjük mindezeket.

futóövet ne hagyd otthon, mielőtt edzeni indulsz! A fitness kiegészítőknek az a feladata, hogy az edzést kényelmesebbé vagy éppen biztonságosabbá tegyék. Ebben egy futóövnek is nagy szerepe van. Kinek fontos ilyen kiegészítővel futni indulni és miért kellene egy felcsatolható övet Magaddal vinned a kocogáshoz?

futóöv nagyon praktikus és rendkívül hasznos, mert a legfontosabb holmidat tárolhatod benne, de úgy, hogy közben nem akadályoz a mozgásban. Nyilvánvalóan több féle övet lehet kapni, ezért felmerül a kérdés, hogy miért pont a Full-Belt-et, az Indi-Go webshopban kapható fitness kiegészítőt csatold a derekadra?

Más futóövekhez képest nagy előnye, hogy körbe több kisebb nagyobb zseb helyezkedik el rajta, így külön tárolhatod a kulcsodat a telefonodtól. A Full-Belt abban különbözik a többi övtől, hogy nem csak egy zseb van rajta, hanem rögtön négy is. Minden holmid külön, biztonságban, egymástól elkülönítve tárolható a derekadon.  Amikor elindulsz futni, biztosan nem szeretnéd otthon hagyni a telefonodat, egy pár zsebkendőt vagy a kulcsaidat, esetleg egy energiaszeletre is szükséged lesz, ha hosszabb távot szeretnél lefutni. A futóövedben ezek mind elférhetnek, de futás közben nem kell attól tartanod, hogy például az energiaszelet csomagolását kiszakítja a kulcsod stb.

futóöv nem csupán azért olyan sokoldalú, mert egyszerre több dolog is biztonságosan, külön elfér benne. Az anyaga rugalmas, ezért akár több derékméretre is fel lehet csatolni, nem fog lötyögni, sem pedig szorítani. Egy ilyen futóöv több méretben is kapható, az S mérettől az XL-ig, azért, hogy minden futó a neki való modellt tudja használni. Nem kell attól tartanod, hogy kinyúlik vagy tönkremegy, mert erős, strapabíró, amellett, hogy még a futóruhához hasonló, légáteresztő alapanyagból is készült. Ennek köszönhetően a Full-Belt futóöv a mozgás közben keletkező verejtéket is magába tudja szívni és elvezetni, akár a csupasz bőrödre is felcsatolhatod.

futóöv ott marad, ahová csatoltad, amikor visz a lendület futás közben, az öv anyaga stabilan tart és anélkül marad a helyén, hogy túlságosan szorítana. Kényelmes és sokoldalú, próbáld ki bármilyen mozgásformához! A Full-Belt egy kényelmes, biztonságos, divatos, egyszerű, stabil öv, ami lehetővé teszi, hogy szabadon mozoghass, legyen szó akár futásról, kerékpározásról vagy éppen kutyasétáltatásról. Egy nélkülözhetetlen fitness kiegészítő minden sporthoz! Az új futóövedet meg tudod rendelni a webáruházunkból, kedvező áron!

 

Tartalomhoz tartozó címkék: fullbelt futás_ divat_ sport futóöv