Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Infók

Full-Belt – …hogy szabadon mozoghass!


Való igaz, hogy a futáshoz nem kell más csupán elhatározás, viszont van néhány olyan kiegészítő, ami lényegesen megkönnyíti és kényelmesebbé teszi ezt a fajta mozgásformát. Kezdjük rögtön az elején! Kell egy jó cipő, kényelmes ruházat, ízlés szerint zene, szükség esetén pulzusmérő. Ezek az alapok.

Ezeken kívül azért van még néhány apróság, amit biztosan magunkkal viszünk pl.: kulcs, telefon, vagy mp3 lejátszó, zsebkendő, energiaszelet stb. És hogy ezeket hová tesszük? Hát igen, ezzel a problémával minden futó szembesül, főként nyáron, amikor egy szál rövidnadrágban és trikóban tapossuk a kilométereket. A kényelmes futáshoz fontos, hogy mindkét kezünk szabadon maradjon, ezért valami olyasmire van szükségünk, amiben elhelyezhetjük mindezeket.

 

Más futóövekhez képest nagy előnye, hogy körbe több kisebb nagyobb zseb helyezkedik el rajta, így külön tárolhatod a kulcsodat a telefonodtól.

A Full-Belt egy kényelmes, biztonságos, divatos, egyszerű, stabil öv, ami lehetővé teszi, hogy szabadon mozoghass, legyen szó akár futásról, kerékpározásról vagy éppen kutyasétáltatásról

.

Tartalomhoz tartozó címkék: fullbelt futás_ divat_ sport futóöv