Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Energy fitnesz ruha kollekció

IndiGo Style

Rengeteg, azaz sok száz hozzászólásban, jobbnál jobb ötletet kaptunk tőletek az Energy fitness kollekciónk névadó játéka során. Nehéz volt a választás, de végül a nagyon frappáns, színeihez, mintázatához egyaránt passzoló Energy fantázia nevet választottuk. Vibráló, energizáló színek jellemzik ezt a kollekciót, ahol az impulzív királykék szín legsötétebb árnyalatából indulva a gyönyörű türkizes majd zöldes árnyalatokon keresztül megy át  a neon sárga  színbe. Mintájának hosszanti, rost szerű elrendezése, határozottan nyújtja a lábakat, emeli a popsit. A sötétebb árnyalatok  a derékrészen optikailag karcsúsítanak, míg a  világosabb neon sárga kiemeli a mellett. A kollekció darabjai remekül kombinálhatóak, hiszen a tophoz és a trikóhoz 3 nadrághossz közül is választhatsz! Power micro alapanyaga  most sem fog cserben hagyni edzés közben!
Tegyél egy próbát, és meglátod,milyen egy igazi fitneszruha!

 

Energy fitness top (kivehető szivacsbetéttel)

Energy fitness toppunk kivehető szivacsbetéttel készül, így bíztosítja a már megszokott kényelmet, és stabil tartást. Dekoltált mellrészéhez neonsárga gumipánt kapcsolódik, és köti össze  sportos fazonú, birkózó vonalat követő hátával. Rövid, mell alatt gumiházban végződő top. Bátran mutasd meg sportos hasad! Garantált, hogy ebben a topban  sem maradsz észrevétlen! Válaszd hozzá a kollekció bármelyik nadrágját,hogy megjelenésed még tökéletesebb  legyen!

Energy fitness short

Az Energy fitnesskollekciók edző nadrágjai emelt derékkal készültek. Derékpántjában futó gumi biztos tartást ad, így garantáltan kemény edzés közben is a helyén marad.A kollekció darabjai remekül kombinálhatók, hiszen a tophoz és a trikóhoz 3 nadrághossz közül is választhatsz! Ha szívesen edzel shortban, ezt az edző rövidnadrágot  imádni fogod! Power micro alapanyaga  most sem fog cserben hagyni edzés közben!

Energy fitness trikó ( belső toppal és kivehető szivacsbetéttel)

Energy kollekciónk különlegessége a színátmenetes  megjelenés. A sötétebb árnyalatok a derékrészen optikailag karcsúsítanak, míg a  világosabb neonsárga kiemeli a mellett. Belső topja és kivehető szivacsbetétje biztosítja a komfortot, mell alatti gumírozott pántja pedig gondoskodik a biztos tartásról. A trikó testrészéhez neonsárga gumipánt  kapcsolódik, és köti össze  sportos fazonú, birkózó vonalat követő hátrészével, mely optikailag szélesíti a hátat, ezzel is karcsúsítva a derék vonalat. Sportos, mégis elegáns, amit háton megjelenő hímzett Indi-Go Style szívecske motívum tesz még egyedibbé. Viseld saját nadrágjával, három különböző hosszúság  közül  is választhatsz!

Energy fitness térdnadrág

 Energy edző nadrágjaink emelt derékkal készültek. A derékpántjukban futó gumi  stabil  tartást biztosít, így edző térdnadrágunk garantáltan kemény edzés közben is a helyén marad. A kollekció darabjai remekül kombinálhatók, hiszen a tophoz és a trikóhoz 3 nadrághossz közül is választhatsz! Ha szívesen edzel térdig érő edzőnadrágban, ezt a fitness térdnadrágot  imádni fogod! Power micro alapanyaga  most sem fog cserben hagyni edzés közben!

 


Energy fitness bokanadrág
 

 

Energy edző nadrágjaink emelt derékkal készültek. A derékpántjukban futó gumi  stabil  tartást biztosít, így edző bokanadrágunk is garantáltan helyén marad kemény edzés közben is. Mintájának hosszanti, rostszerű elrendezése, határozottan nyújtja a lábakat, emeli a popsit. A kollekció darabjai remekül kombinálhatók, hiszen a tophoz és a trikóhoz 3 nadrághossz közül is választhatsz! Ha szívesen edzel hosszú, bokáig érő edzőnadrágban, ezt a fitness leggingset imádni fogod! Power micro alapanyaga  most sem fog cserben hagyni edzés közben!

Az oldal tetejére