Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Indi-Go Edzők

Máté AlexandraMáté Alexandra

Mottóm: „Ma meg fogom tenni, amit mások nem tesznek meg, így holnap elérhetem azt, amire másoknak nem lesz lehetőségük.” – Jerry Rice
 

Máté Alexandra vagyok, édesanya, fitness instruktor, életmód- és táplálkozási tanácsadó, wellness tréner. Szüleim a sport (itf taekwon-do) révén ismerkedtek meg, ezért az én életemben is gyerekkorom óta meghatározó szerepet tölt be a sport és a mozgás. 16 évig versenyszerűen taekwon-doztam, emellett végig szerves része volt a mindennapjaimnak a futás és a konditermi edzés. Ha ez nem lett volna „elég”… szenvedélyemmel, a lovaglással töltöttem az időmet, díjugratásban szintén több éven át versenyeztem. Mivel súlycsoportos sportágat űztem, ezért akkoriban kipróbáltam néhány „csodadiétát”, de természetesen hosszú távon ezek nálam is kudarcot vallottak. A súlyvesztéssel általában az erőm is elfogyott a sporthoz, valamint a fogyásaim sosem voltak tartósak, rendszeresen ingadozott a testsúlyom. Az egészségtudatos életmóddal komolyabban 2012-ben kezdtem elfoglalkozni. Innentől kezdve ténylegesen odafigyeltem az étkezéseim számára, minőségére, mennyiségére. Kezdetben nem volt egyszerű, hiszen nem rendelkeztem szakember segítséggel, magamon teszteltem az elfogyasztott ételek szervezetemre gyakorolt hatásait. Ami állandóvá vált, az a testsúlyom és a testalkatom. Várandósságom ideje alatt is végig mozogtam és figyeltem a minőségi étkezésekre, emiatt könnyedén, a kislányom megszületése után közvetlenül visszanyertem a korábbi formámat.

A saját sikereimen felül az évek során specifikus képzéseken vettem részt, valamint a témában számos szakirodalmat olvastam el, amelyek együttesen hozzájárultak ahhoz, hogy edzői és táplálkozási tanácsokkal lássam el a hozzám forduló személyeket. Évekkel ezelőtt találtam rá az Indi-Go style fitneszruhákra, azóta kizárólag ezekben edzek, hiszen minden mozgásformához tökéletesen illeszkedik a márka stílusa, kialakítása. Bárhova megyek, mindig elismerő szavakat kapok a különleges fitnesz szettekkel kapcsolatban. Az Indi-Go által felhasznált minőségi anyagok és az egyedi megjelenés alkalmassá teszik a ruhákat a mindennapi használatra, ezért én szívesen viselem őket az edzéseken kívül is.

 

Dávid Petra
 
 
 
Dávid Petra

Dávid Petra vagyok, személyi edző, életmód tanácsadó. De én sem itt kezdtem. Történetem onnan indul, hogy világéletemben duci voltam, na jó, inkább kövér, amit néha magyaráztam azzal, hogy ilyen a genetikám. Voltak kósza fellángolásaim, hogy majd lefogyok, de mindig inkább győzött a lustaság, tohonyaság, vagy más néven hívhatom úgyis, hogy finomított szénhidrát, szórakozás és az indokolatlanul sok pihenés. Ha ma valaki megkérdez, akkor azt mondom, hogy én azért nem véletlenül lettem olyan amilyen, hanem rendesen tettem érte.
 

Pár évvel ezelőtt életmódot váltottam, a romló egészségi állapotom miatt, teljes egészében megváltoztattam mindent magam körül. Elkezdtem edzeni, rendszeresen táplálkozni és egészségesen étkezni. Annyira magával ragadott ez a világ, hogy elvégeztem egy edzői képzést, részt vettem pár hazai és nemzetközi versenyen is, mint fitness modell. Jelenleg az a célom, hogy az embereket motiváljam arra, hogy merjenek ők is változtatni és éljenek ők is egészségesebb, boldogabb életet!

 

Kurucz Beáta
 
 
Kurucz Beáta
 
Mottóm :  "A lelkesedés diktálja az iramot,de a kitartás éri el a célt!"
 
A szabadidős mozgás szerves része volt az életemnek, gyerekkorom óta. Ma sincs ez másként, ez éltet! Most abban a kivételes és megtisztelő helyzetben vagyok,hogy ott dolgozhatom csoportos óraadóként,ahol 16 éves koromban először találkoztam a fitnesszel. 2015 -ben  végeztem az IWI  Nemzetközi Fittnesziskolában Csoportos Fitnesz Instruktorként! Azóta több továbbképzésen is részt vettem - M.A.X tréner, TRX tréner,Boot Camp tréner, Koreografált funkcionális edző, Pilates edző, DeepWORK edző, BodyART edző- végzettségeim vannak. Szenvedélyesen szeretem a magas intenzitású edzéseket, és a saját testsúllyal végzett gyakorlatokat, egészségre gyakorolt jótékony hatásukat. A mozgás lehetőségét minden nap,minden edzés kezdetén kihívásként, a végén ajándékként élem meg, és ezt a fontos érzést igyekszem átadni a vendégeimnek is, mert a minőségi élet alapja a mozgás szabadsága. Ebben a szabadságérzésben mindig segítségemre van az Indigo finessruhazat. Mivel az óráim intenzívek, pörgősek, fontos, hogy ne mászkáljon el a ruhám,ne kelljen igazgatni. De amit leginkább szeretek benne,hogy az éppen aktuális hangulatomhoz is öltözködhetek ,annyira változatos a kínálat!
 
Ha szeretnél még többet megtudni rólam, és szívesen olvasnál a különböző edzéstípusokról, kattints ide: fullfit.hu
 
 
 
Csörgő Adrien
 
 
Csörgő Adrienn
 
Mottóm: " Legyél hálás a múltadért, éld meg a jelened, de tudatosan építsd a jövőd!" 
 
Csörgő Adrienn 'Audrey' - 2x-es Fitness Világbajnok (Wabba, WBPF), Iwi Personal Trainer & FitFight Master Presenter, WBPF nemzetközi bíró es Fitt életmódszakértő
4 éve szerettem bele az IndiGo fitness rucikba. Nem csak nőként a hétköznapi életben, de edzőként a fitness teremben is hangsúlyt fektetek az öltözködésemre. Az Indigo style egyszerre kényelmes és divatos viseletet ad, és biztosan állithatom, elnyűhetetlen. :) A mai napig van olyan edzőnacim (nem is 1), amit 3 éve rendszeresen hordok, és minőségben nem vesztett az értékéből.
 
A színek, a fazon....imádom. Az pedig külön kedvenc, hogy a szívecske imádóként, még a logójuk is szívecske. Nincsenek véletlenek.

 

 

 

Turcsány Kata

 

Turcsány Kata

 
Mottóm: "Csináld keményen vagy húzz haza!"
 
Turcsány Kata vagyok, SpartaForce edző. 
Mindig vonzódtam az erőhöz, az erős emberekhez. Ezért már gyerekkorom óta sportolok, versenyzek. Sok sportot kipróbáltam, de végleg lehorgonyoztam a súlyoknál. Szeretem benne a kihívást, hogy mindig van feljebb, hogy mindig van nehezebb súly, amit le lehet győzni és feszegethetem a határaimat.

Szeretem az erőm összemérni másokkal, nagyon motivál ha jó versenypartnerre találok. Szeretem mikor ordítják a szurkolók a nevem, kiabálják, hogy: "Meglesz, megcsinálod, nem súly!"

 
 

Fekete Tímea Jógaoktató

 

Fekete Tímea

 

Mottó: ”Akár azt hiszed képes vagy rá, akár azt, hogy nem, igazad lesz.” Henry Ford

Fekete Tímea vagyok, jógaoktató. Gyermekkoromban sok évig táncoltam és már eközben megfogalmazódott bennem, hogy edző vagy oktató szeretnék lenni. Gimnázium után így egyből aerobik és személyi edző szakra mentem tanulni, miközben sikerült rátalálnom a valódi utamra, a jógára. 

Ebben találtam meg, azt a folyamatos fejlődési lehetőséget, amelyben egyszerre fejleszthetem a testemet és a lelkemet egyaránt. így néhány év alatt elvégeztem többféle jóga oktatói tanfolyamot is: (Gerincjóga, Yogaflow, Ashtanga és Aerial yoga)

Igyekszem mindig önmagamat fejleszteni, ezzel is példát mutatva vendégeimnek. Szereztem egy pedagógia diplomát is, melyben még több tudást és tapasztalatot nyertem az oktatás fontosságáról. Öt éve kezdtem el oktatni (táncot, senior tornát, jógát) és jelenleg is csoportos és magánórák keretében fejlesztem a hozzám fordulókat.

Aki pedig nem tud eljönni hozzám a Fit HD csatornán követheti az óráimat. Vagy a fullfit.hu oldalon olvashatja a blog bejegyzéseimet, melyben hasznos tanácsokkal találkozhat az olvasó
Miért szeretem az Indigo márkát? Amellett hogy ezek a ruhák kitűnőek sportolásra, mindegyikben van valami, ami
egyedivé és nőiessé teszi a használóját ! 
 

 


Pánczél Éva

 

Pánczél Éva

Mottóm: „Aki tisztességesen edz, az mindig elfárad.” (Tim Noakes)

Általános- és középiskolás éveimben a gimnasztika- és az atlétika szerelmese voltam. A munkám mégis ezzel ellentétesen alakult, leültem a számítógép mellé... Aztán 8 éve megszületett a Kisfiam, és felálltam a gép mellől. 3 évig csak jöttünk, mentünk, szaladtunk, s így is maradtam, jól esett a sok mozgás! Elkezdtem edzésekre járni, sokféle edzéstípust kipróbáltam, a konditól a különféle csoportos órákig. Újra a mozgásé lett a főszerep az életemben, de nem volt elég.  Tovább akartam adni ezt az érzést, a mozgás szabadságát, a sport által megszerezhető jó kondíciót, magabiztosságot, hogy ANYAként is lehetünk csinosak, fittek, fiatalosak. Az Indi-Go ruháiban szövetségesre találtam, mert a nőiességet, a sportos eleganciát ötvözik a tökéletes funkcionalitással. Gyönyörű színeiben, változatos stílusában mindenki megtalálja a hozzá illőt, vagy akár a saját edzésmódszeréhez illő kollekciót.

A csoportos fitnesz edzések hangulata ragadott meg a legjobban, így a Fitness Company Nemzetközi Edzőképző Iskola aerobik sportoktató képzését végeztem el, majd atletikus jellegük miatt M.A.X. Training és Gymstick Muscle oktatói képzésekre szakosodtam. Nagy sikerrel vezetem ezeket az edzéseket vendégeim körében.
 

A futás hobbiként tért vissza az életembe, s mivel vendégeimet ebbe az irányba is próbálom terelni, elvégeztem egy futó- és egy kardio-tréner képzést, hogy széleskörűen tudjam segíteni ebben is őket. Imádjuk a közösségi futásokat, s ehhez az Indi-Go Runway futóruházatát… a LEG!!!


Zahuczky Adrienn

 

Zahuczky Adrienn

Mottóm: „A sport nem csupán a testnek, a léleknek is csodaszere."

Több éve találtam rá a rúdsportban egy olyan kihívásra, ami a mai napig lenyűgöz és motiváltan tart. A nőiesség, a szépség és a tiszta erő, bátorság, a folyamatos fejlődés lehetősége ötvöződik benne. Szerencsés vagyok, mert pár éve rúdsport oktatóként is tevékenykedhetem. Imádom, hogy az edzések során másoknak is meg tudom mutatni, mire képesek ha energiát fektetnek a fejlődésbe. Ez a sportág megnyitotta bennem a kíváncsiságot más sportok felé is, most már elképzelhetetlennek tartom az életem nélkülük. Számomra nagyon fontos, hogy miben vagyok az edzések során, hiszen muszáj jó minőségűnek és kényelmesnek lennie, ezen kívül sokat tud dobni az ember hangulatán, ha az a ruha szép és különleges is. Én ezt mind megtaláltam az Indi-GO ruháiban, és minden általam űzött sporthoz találok megfelelő ruházatot.

 

 

 

 

 


Zahuczky Adrienn

Bánkúti Gabi

Mottóm: „ Merj nagyot álmodni, hogy mások veled álmodjanak!"

INBA Pro világbajnok( Naturál profi fitness világbajnok), többszörös amatőr világbajnok.

Az indigó ruháit azért szeretem, mert csinosak, nőiesek, exkluzívak, szexisek és formabontók. Számtalan fellépésen a Szobafitnesz edzővideóim forgatásán, a könyveim betétfotóinak fotózásán és a mindennapjaimban is szeretem viselni őket. Kényelmesek, rugalmasak és elnyűhetetlenek.
Ha még nincs Indigó rucit, akkor be kell szerezned, hogy te is érezd a különbséget!

Az oldal tetejére