Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Infók

Dream kollekció

Dream kollekciónk meghatározó motívumai a színes madártollak, illetve az azokból készült impozáns álomfogó. De mi is az az álomfogó és miért olyan kedves szimbólum ez, ami arra ihletett minket, hogy tervezzünk vele egy kollekciót?

Az álomfogó hagyománya az ojibwa törzstől származik, de mára már a különböző  indián törzsek egységes szimbólumává vált. Kézzel készült tárgy, aminek alapját fűzfából készült karika adja, melyre laza hálót szőnek. Ezt díszítik személyes, illetve szentelt kiegészítőkkel, például madártollakkal vagy gyöngyökkel.

Ha jól megnézed az álomfogót, a közepén van egy lyuk, ahol a jó álmok átjutnak, a lelógó tollakon pedig egyenesen az álmodó fejébe szállnak. Az indiánok hisznek benne, hogy az álomfogó kiszűri a rossz álmokat, és gyermekeik ágya fölé rakva megvédi őket a rémálmoktól.

Az álomfogó a jó álmokat átengedi, a rosszakat csapdába ejti, amik megszűnnek a hajnali fényben. Napjainkban sokan rakják előszeretettel az ágyak fölé, hiszen ki ne vágyna arra, hogy elkerüljék a rossz álmok és csak jót álmodjon?
Így ezt a kedves szimbólumot mi is felhasználtuk, és megalkottuk vele Dream kollekciónkat.

A klasszikusan elegáns fekete alapszínt megtörik az álomfogó melegséget és harmóniát sugárzó színei, a díszítő varrások pedig kiemelik a ruhadarabok szabásvonalait. A kollekció egyszínű alapanyaga a különlegesen rugalmas és lágy  power soft alapanyagunk, amely puhán simul a testedre, miközben extra magas elastán összetételének köszönhetően rugalmasan  tart.

A tollas, teli mintás alapanyagunk a Second Skine névre hallgató alapanyagunk, amely mintegy második bőr illeszkedik testedhez, és követi minden mozdulatod! A kollekcióhoz belső toppal és kivehető szivacsbetéttel ellátott fitness trikó és három különböző nadrág  tartozik.

Így biztosan megtalálod közöttük a számodra tökéleteset. Kollekciónkkal azt üzenjük Neked, hogy merj élni az álmaidnak! Mert hisszük, hogy amit meg tudtál álmodni, azt el is tudod érni!

Válaszd Dream kollekciónkat, és engedd, hogy ebben a szettben tényleg elérd az álmaidat edzés közben is!

A teljes kollekciót megtekintheted itt >>

Tartalomhoz tartozó címkék: jóga