Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Infók

Fishbone kollekcióIsmerd meg legújabb FISHBONE kollekciónkat, melyet ezúttal a klasszikus elegancia kedvelőinek készítettünk némi rafinériával megfűszerezve. A két klasszikus színt a kollekció darabjainak rafinált pánt megoldása, valamint halszálkára emlékeztető csipke paneljei teszik igazán különlegessé. A kollekció minden darabja power micro anyagból készült az extra tartásért és a maximális komfortérzetért. A Fischbone darabjait fekete és fehér színben válaszhatod.

1.FishBone fitness trikó /belső toppal,kivehető szivacsbetéttel
  Különleges fitnesz trikónk nem csak elegáns,de rafinált pánt megoldàsával egyben extravagáns megjelenést is bíztosít.További különlegessége a halszálka mintát idéző csipke betèt,amelyről nevét is kapta.Power micro anyaga  , belső toppja és kivehető szivacsbetètje a teljes komfortot garantálja számodra!Különleges megjelenés,maximális kényelem!ezt nyújtja számodra a FishBone fitnesztrikónk!Melyik színt választod?
 
2.Fishbone top/kivehető szivacsbetèttel
vehető szivacsbetéttel
  Különleges fitnesz toppunk nem csak elegáns,de rafinált pánt megoldàsával egyben extravagáns megjelenést is bíztosít.További különlegessége a halszálka mintát idéző csipke betèt,amelyről nevét is kapta.Power micro anyaga  és kivehető szivacsbetètje a teljes komfortot garantálja számodra!Különleges megjelenés,maximális kényelem!ezt nyújtja számodra FishBone fitnesztrikónk a kollekció többi darabjával együtt!Melyik színt választod?Tèrdnadrágot vagy leggingset viselnél hozzá szívesebben?
 
3.Fishbone fitness leggings
  Különleges fitnesz leggingszünk nem  csak elegáns,de egyedi díszítő megoldàsával egyben extravagáns megjelenést is bíztosít.különlegessége a halszálka mintát idéző csipke betèt,amelyről nevét is kapta.Power micro anyaga ,venice tipusú V alakot formáló dereka és karcsúsító szabàsvonala a teljes komfortot garantálja számodra!Különleges megjelenés,maximális kényelem!ezt nyújtja számodra a FishBone kollekciónk minden darabja!Válassz hozzá fitnessz trikót vagy toppot is!Melyik színben viselnéd legszívesebben?
 
4.FishBone fitnesz térdnadràg
  Különleges fitnesz tèrdnadrágunk nem  csak elegáns,de egyedi díszítő megoldàsával egyben extravagáns megjelenést is bíztosít.különlegessége a halszálka mintát idéző csipke betèt,amelyről nevét is kapta.Tèrd alatt vègződik,ahol passzé bíztosítja hogy bármilyen mozgàs közben stabilan a helyén maradjon.Power micro anyaga ,venice tipusú V alakot formáló dereka és karcsúsító szabàsvonala a teljes komfortot garantálja számodra!Különleges megjelenés,maximális kényelem!ezt nyújtja számodra a FishBone kollekciónk minden darabja!Válassz hozzá fitnessz trikót vagy toppot is!Melyik színben viselnéd legszívesebben?