Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Infók

Azték és Prizma fitness kollekciók

Azték és Prizma fitness kollekciók Napjainkban az azték minta  reneszánszát éljük,hiszen egyre divatosabb  motívumnak számít a modern nők ruhatárában. Most már nem csak a poncsókon, vagy a nyári  fesztiválok kötelező darabjain viselheted, hanem az edzőteremben is! Az Indi-Go Style legújabb fitness kollekcióin megjelennek ezek a különleges motívumok, méghozzá úgy, hogy azok  természetesen  a lehető legjobban idomuljanak a női test vonalához.
Elegáns, rafinált,és persze szemet gyönyörködtető   lett ez a kollekció is! Power micro speciális fitness  alapanyagunkból készült, amely a legerősebben simul a testedhez.
A ruhadarabok  alap mintája  a háromszöges “prizma”motívum ,fehér-fekete és szürke -fekete kombinációban.A fő minta két alapszínből  választható. Gondoltunk a kék színvilág kedvelőire,illetve azokra is,akik a tüzesebb,melegebb színeket viselik szívesebben magukon.Így születtek meg az AZTÉK BLUE és az AZTÉK RED kollekciók,melyek darabjai a PRIZMA alapmintájú trikókkal és nadrágokkal remekül kombinálhatók.
A trikók,és a hasvillantó szokottnál hosszabb   toppok elején a minta kiemeli a melleket, a minta vonalát követő szabásvonal pedig a vállakat.Az alap prizma motívum két színállása a derék vonalában V alakban vált,így optikailag kiemeli,és vékonyítja a derekat. A trikók és toppok garantáltan erős tartást bíztosítanak,hiszen  spagetti pántjuk gumírozott,belső toppal rendelkeznek,amalyekbe kivehető szívacsbetétet helyeztünk.A hát szabása  a klasszikus birkózó szabásvonalra emlékeztet, csak vékony pántjai  miatt még több látszódik  a hátból.
A nadrág két féle hosszban rendelhető,hiszen a jó idő közeledtével egyre szívesebben rövidítünk a nadrágokon,és helyezzük előtérbe a térdig érő fazonokat.A nadrág dereka a kedvenc V alakú derékpánttal készült  fekete power micro anyagból.
A minta optikailag karcsúsít, nem vág be a derekadon, mégis jól tart, és edzés közben is stabilan a helyén marad. Az azték motívumok elhelyezkedése a női alakhoz van tervezve. A legfelső motívum éppen úgy helyezkedik el, hogy az szemből  formálja az alakot,szép ívet adjon a csípőnek,hátulról pedig kerekítse a popsit!
Próbáld ki bátran!
Kombináld a kollekció darabjait akár egymással,akár fekete,fehér ,királykék vagy piros egyszínű darabokkal,meglátod,a hatás nem marad el!
Tartalomhoz tartozó címkék: azték prizma